Info & Inschrijven

Een FitProgramma duurt 10 weken (LenteFit, HerfstFit, WinterFit).
 
HerfstFit 2020 start op maandag 5 oktober om 19u30!
Je betaalt per programma normaal gezien €20 (20 à 25 trainingen) en eenmaal per kalenderjaar €10 verzekering. MAAR... vanwege de beperkte dienstverlening tijdens de corona-maatregelen (geen drinkwater, geen kleedkamers) wordt het lidgeld beperkt tot €10 (i.p.v. €20).
De verzekering dekt ook een aantal sporten die je niet-begeleid en buiten de gentloopt-trainingen beleeft: joggen, Kubb, recreatief fietsen, recreatief dansen, wandelen, yoga, tafelvoetbal, minigolf, hengelen, darts, petanque, croquet, schaken én biljart. 
Zolang bijzondere corona-maatregelen van kracht blijven, vragen we je om zelf te voorzien in drinkwater (of andere dranken) voor tijdens en na het lopen. Gentloopt stelt nl. uit gezondheidsoverwegingen tijdelijk geen drinkwater ter beschikking. Evenmin beschikken we tijdens de corona-periode over kleedkamers of douches.​ Bovendien moeten we je vragen om ten allen tijde de corona-richtlijnen rigoreus te volgen, wie zich niet houdt aan de richtlijnen, zal niet langer aan de trainingen mogen deelnemen. Er is dan geen terugbetaling van lidgelden.
Aanwezigheid is nooit verplicht, van groep veranderen is steeds toegelaten.
De trainingen gaan altijd door, ongeacht het weer. Bij te kleine groepen, kunnen groepen van verschillende niveaus worden samengevoegd. De trainer gaat dan creatief om met niveauverschillen zodat de training voor elke deelnemer aangenaam blijft.
Alle groepen starten op maandag en woensdag om 19u30 aan de ingang van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx op de Gentse Blaarmeersen (Strandlaan 3, Gent).
 
Af en toe zijn er activiteiten op zaterdag, die worden dan ruim op voorhand aangekondigd.
Veel mutualiteiten betalen (een deel van) je bijdrage terug. Informeer je hierover bij de trainer.